RING OSS - 08-465 027 94

Frisör Åkersberga

RING OSS - 08-465 027 94

Frisör

Är du på jakt efter en frisör i Åkersberga? Då är du varmt välkommen till oss! Vi är en modern och personlig frisörsalong som erbjuder klassiska herr- och damklippningar, men också andra tjänster som färgning, slingor, hårpermanent och hårförlängning.

Ta kontakt med oss när du behöver en frisör i Åkersberga.

Din skickliga frisör i Åkersberga

Vi vet om att det ibland kan vara svårt att hitta en frisör i Åkersberga som förstår ditt hår och dess behov. Det är viktigt att du som kund känner att vi följer dina önskemål och att du känner att det är du bestämmer vad som ska göras. När du kommer till oss går vi tillsammans med dig genom det du önskar göra med ditt hår. Vi är alltid lyhörda och testar gärna nya metoder, så var inte rädd för att komma med djärva idéer. 

Vi utbildar oss kontinuerligt som frisörer och kan ge dig användbara råd om hur du tar hand om ditt hår på bästa sätt samt vilka produkter som passar just dig bäst. Alla människor är olika, inte minst håret – ett område vi är experter på.

Som frisör i Åkersberga utför vi, utöver klippning följande behandlingar:

  • Balayage med klippning.
  • Bottenfärg.
  • Nyansering.
  • Slingor.
  • Toning.
  • Hårbottenmassage i samband med klippning herr och dam.

Gold Hair Care

Vi som frisör i Åkersberga jobbar tillsammans med Gold Hair Care – det danska varumärket som föddes ur passionen för, och kärleken till, frisöryrket som hantverk. Personer med bred erfarenhet av produktutveckling har tillsammans tagit fram ett komplett sortiment av hårdvård, färger och styling. Produkterna som har tagits fram består till stor del av noggrant utvalda förnybara och hållbara ingredienser som rena oljor, växtextrakt samt naturliga antioxidanter. Sortimentet är också helt fritt från ammoniak, parabener, PPD, sulfater och resorcinol. Samtliga produkter är skonsamma och tar hänsyn till både miljö och kund.

Vi jobbar tillsammans med Gold Hair Care.

Kontakta oss när du behöver en frisör i Åkersberga.