RING OSS - 08-465 027 94

Frisör Åkersberga

RING OSS - 08-465 027 94

Om oss

Dags för ett besök hos din lokala frisör i ÅkersbergaBoka tid här!

Välkommen till Hair By Zara – din moderna frisör i Åkersberga. Vi är en modern och personlig frisörsalong som bland annat erbjuder klassiska herr- och damklippningar, färgning, slingor, hårpermanent och hårförlängning. Bokning hos en frisör i Åkersberga sker via kontaktformuläret eller genom att ringa salongen. Med hänsyn gentemot andra kunder ska avbokning ske senast 24 timmar före avtalad behandlingstid.

Boka tid hos din frisör i Åkersberga här:

Boka tid

Vår vision

Visionen var att skapa en modern hårvårdskedja med innovativ design, kvalitet, service och engagemang som bas. Dessa kärnvärden har sedan starten 1998 genomsyrat samtliga delar av vårt tankesätt. Den personliga utvecklingen hos oss är en hållbart långsiktigt plan, vilket skapar en trygghet hos våra kunders och deras upplevelse hos oss.

Frisör i Åkersberga

Dags att klippa håret och byta stil? Hos oss kan du få allt från en snygg och glamourös håruppsättning till tvätt och fön! Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar till mycket förmånliga priser. Här hittar du alla våra tjänster och prislista.

Vårt mål är att alla kunder ska lämna oss med ett leende på läpparna! Av den anledningen går din frisör i Åkersberga tillsammans med dig igenom dina önskemål så att du får ditt hår precis som du vill ha det. Var inte heller rädd för att komma med djärva idéer, vi tycker bara att det är roligt att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Våra behandlingar

Som frisör i Åkersberga gör vi mer än att bara klippa hår. Vi kan också hjälpa dig med följande behandlingar:

  • Balayage med klippning.
  • Bottenfärg.
  • Nyansering.
  • Slingor.
  • Toning.
  • Hårbottenmassage i samband med klippning herr och dam.

Omdömen från nöjda kunder:

Zara har verkligen mysigaste salongen och alltid så härligt bemötande! Varmt tack denna gång till Lilly som gjorde otroligt snygg och proffsig fadead frisyr på tonårssonen!

– Helena, C.

Var riktigt trevlig ren salong. Lugn och harmonisk stämning. Trevliga kvinnor som arbetar där. Är jätte nöjd med min klippning

– Clara, H.

Proffesionell frisör som vet vad hon gör. Har god blick för färg och form.

– Ulrikson, H.

Kontaka oss när det blivit dags att besöka en frisör i Åkersberga.